abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Mayfair Mink 0.07C MIX(8mm deri 13mm) (Qerpikë të rregullt për Volume Lashes)

  24.00

  Mayfair Mink Lashes 0.07 janë qerpikë për Volume Lashes. Fijet veq e veq janë  të holla , por  kur formohen tufat e  Volumit ato japin një dukje madhështore dhe shumë të dukshme. Janë adekuate për formimin e Volume dhe Hybrid Lashes.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  Detajet e produktit:

  Trashësia: 0.07

  Gjatësia: MIX (8mm deri 13mm)

  Kthimi: C

   

  KUJDES: Këta qerpikë mund të përdoren vetëm nga Lash Artistet të cilat kanë përfunduar trajnim për Volume Lashes. Tufat duhet të ndërtohen në mënyrë profesionale.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Mayfair Mink 0.07C MIX(8mm deri 13mm) (Qerpikë të rregullt për Volume Lashes)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password