abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Mayfair Mink 0.10C MIX (Qerpikë të rregullt për 2D Lashes dhe Classic Lashes)

  24.00

  Mayfair Mink Lashes 0.10 janë qerpikë për 2D Lashes dhe Classic Lashes. Janë adekuate për mbjelljet Classic Lashes, Hybrid Lashes.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  Detajet e produktit:

  Trashësia: 0.10

  Gjatësia: MIX (8mm deri 13mm)

  Kthimi: C

   

  KUJDES: Këta qerpikë mund të përdoren vetëm nga Lash Artistet të cilat kanë përfunduar trajnim për Volume Lashes. Tufat duhet të ndërtohen në mënyrë profesionale. Qerpikë me trashësinë 10mm mund të përdoren edhe për Classic Lashes.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Mayfair Mink 0.10C MIX (Qerpikë të rregullt për 2D Lashes dhe Classic Lashes)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password