abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Informacioni i Transportit

  Ne jemi të angazhuar për të ofruar transportin më të mirë të mundshëm për produktet që ju blini. Ne ofrojmë transport me postat kombëtare të shpejta me tarifa konkurruese. Tarifa jonë e transportit është 2 euro për produktet e transportuara në Kosovë dhe 5 euro për produktet e transportuara në Maqedoni.

  Ne punojmë ngushtësisht me partnerët tanë në transport për të siguruar që produktet të arrijnë në destinacionin e tyre sa më shpejt dhe më sigurtësisht të jetë e mundur. Nëse keni pyetje në lidhje me transportin e produktit tuaj, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të kënaqur t’ju ndihmojmë në çdo mënyrë të mundshme. Ju falenderojmë për zgjedhjen tuaj për të blerë me ne dhe presim me kënaqësi të shërbejmë nevojat tuaja të blerjes në të ardhmen.

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password