abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Kthimet/Shkëmbimet

  Në faqen tonë të kthimeve dhe shkëmbimeve, ne dëshirojmë që klientët tanë të jenë plotësisht të kënaqur me produktet që blejnë. Nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me produktin tuaj, ne ofrojmë një politikë të lehtë të kthimit dhe shkëmbimit. Për të kthyer ose shkëmbyer një produkt, thjesht na kontaktoni brenda 14 ditëve nga data e blerjes dhe ne do të ndjekim procedurën për të siguruar që kthimi ose shkëmbimi të bëhet në mënyrën më të lehtë për ju. Si gjithmonë, ne jemi të gatshëm për të ndihmuar në çdo mënyrë të mundshme për të siguruar që klientët tanë të kenë një përvojë blerjeje të shkëlqyeshme me ne.

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password