abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Termat dhe Kushtet

  Në faqen tonë “Termat dhe Kushtet”, ne kemi vendosur të tregojmë politikat tona të biznesit dhe të sigurisë së të dhënave në mënyrë të qartë dhe transparente. Ne dëshirojmë që klientët tanë të kenë një përvojë blerjeje sa më të sigurt dhe të besueshme të jetë e mundur me ne.

  Politikat tona të biznesit përfshijnë një garanci për produktet që blini, si dhe politika të lehtë të kthimit dhe shkëmbimit nëse jeni të pakënaqur me produktin tuaj. Ne gjithashtu ofrojmë transport me postat kombëtare të shpejta me tarifa konkurruese.

  Për sigurinë e të dhënave, ne ndjekim standarde të larta të sigurisë për të mbrojtur të dhënat tuaja personale dhe financiare. Të dhënat tuaja nuk do të ndahen kurrë me palë të treta pa lejen tuaj, dhe ne gjithmonë do të sigurohemi që të dhënat tuaja të mbrohen në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme.

  Ne gjithashtu ofrojmë një FAQ të detajuar dhe një shërbim të klientit të disponueshëm për t’ju ndihmuar në çdo pyetje apo shqetësim që mund të keni. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Ju falenderojmë për zgjedhjen tuaj për të blerë me ne dhe presim me kënaqësi të shërbejmë nevojat tuaja të blerjes në të ardhmen.

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password