abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Politika e privatësisë

  Në faqen tonë “Politika e Privatësisë”, ne dëshirojmë të sigurojmë se të dhënat tuaja personale dhe financiare janë të mbrojtura dhe të përdorura në mënyrë të përshtatshme. Ne jemi të angazhuar për të respektuar privatësinë tuaj dhe për të mbrojtur të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme.

  Ne nuk do të ndajmë, nuk do të shesim, nuk do të jepim ose nuk do të dërgojmë të dhëna tuaja personale pa lejen tuaj të qartë dhe të shkruar. Ne gjithmonë do të ndjekim standardet e larta të sigurisë dhe të privatësisë në lidhje me të dhënat personale dhe financiare që na jepni.

  Ne mund të përdorim të dhënat tuaja për të kuptuar preferencat dhe nevojat tuaja dhe për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Të dhënat tuaja mund të përdoren gjithashtu për të lejuar blerjen e produktit dhe për të përdorur shërbime si transporti dhe pagesat. Ne nuk do të përdorim kurrë të dhënat tuaja për qëllime të tjera pa lejen tuaj të qartë.

  Ne ofrojmë një politikë të detajuar të privatësisë dhe një shërbim të klientit të disponueshëm për t’ju ndihmuar në çdo pyetje apo shqetësim që mund të keni. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Ju falenderojmë për zgjedhjen tuaj për të blerë me ne dhe presim me kënaqësi të shërbejmë nevojat tuaja të blerjes në të ardhmen.

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password