abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Easy Fan 0.07CC MIX ( Qerpikë për Volume Lashes)

  22.00

  ???????? ???? ???????? ????ë???????????????????? , ???????? ???????????? ????????????????????????????! ???????? ???????? ????????????ë ????????????????????????ë???? ????ë ????ë ????ë???????????????????? ????ë ????????????????. T????????????????ë????????????a ????.????7????????.

   

  Qerpikët Easy Fan 0.07 përdoren për Volume Lashes. Fijet e tyre janë të holla dhe mund të përdoren për 3D deri në 7D. Qerpikët janë shumë të butë dhe japin një pamje magjepsëse. Qerpikët Easy Fan 0.07 janë përfekte për mbjellhet  Volume Look.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  ???????????????????????????? ???? ????????????????????????????????????:

   

  Trashësia 0.07

   

  Kthimi: CC

   

  Gjatësia: MIX

   

  Qerpikët Easy Fan , në një rresht kanë 3 numra të ndryshëm psh: 10.11.12. Kjo e bën që dukja e mbjelljes të jetë më Whispy. Prandaj duhet që ju të bazoheni në nr e mesit kur ta formoni hartën me numra për punë. Psh në këtë rast ju duhet të bazoheni në nr 11.

   

   

   

   

  ????????????????????????: ???????????? ????ë???????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ???????????????? ????????????. ????ë???? ???????????????????? ???????? ????????????????????????ë???? ????????????ë ???????????????? ???????????? ???????????? ???????? ????????????????????ë ????ë ????ë???????????????????????? ????????????????????????????, ???????????? ????ë???? ???????????????????? ???????? ???????????????? ????ë ???????????????????????????????? ????ë???????????????? ????ë ????????????????????ë???????????? ????ë ????????????????????????ë???????? ???????????? ????ë ???????????????????????? ????????ë ????????????????????????ë ???????? ????????????ë ????ë ????????????????????????????.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Easy Fan 0.07CC MIX ( Qerpikë për Volume Lashes)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password