abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Matt Flat 0.25CC MIX Qerpikë (Elipse/Cashmere)

  27.00

  Qerpikët Flat janë ideal për një mbjellje  më të dukshme. Ato zëvendësojnë 100% maskarën sepse janë më të errët dhe japin një dukje më voluminoze edhe pse janë Single Lashes.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  Detajet e produktit:

  Trashësia: 0.25mm

  Gjatësia: MIX (8~13)

  Kthimi: CC

  Janë të sheshtë në bazë

  Janë Mat

  Janë të prodhuar nga materiali Ultra Soft

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Matt Flat 0.25CC MIX Qerpikë (Elipse/Cashmere)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password