abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Matt Flat 0.20 D MIX Qerpikë (Elipse/Cashmere)

  27.00

  Qerpikët Flat janë ideal për një mbjellje  më të dukshme. Ato zëvendësojnë 100% maskarën sepse janë më të errët dhe japin një dukje më voluminoze edhe pse janë Single Lashes.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  Detajet e produktit:

  Trashësia: 0.20mm

  Gjatësia: MIX ( 8~13)

  Kthimi: D

  Janë të sheshtë në bazë

  Janë Mat

  Janë të prodhuar nga materiali Ultra Soft

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Matt Flat 0.20 D MIX Qerpikë (Elipse/Cashmere)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password