abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Pincetë për Volume Lashes dhe ndarëse N14

  20.00

  Kjo pincetë është shumë e mirë për Volume Fans dhe njëkohsisht mund ta perdorim edhe si pincet ndarëse. E ka majën e hollë.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  Detajet:
  Ngjyrë:  Argjend
  Kodi: 1

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Pincetë për Volume Lashes dhe ndarëse N14”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password