abonohen

Qëndroni në kontakt

  Where all London Lash Pro products are in one place

  No products in the cart.

  Top

  Dyqani

  Cleanser -Pastrues për qerpikë

  20.00

  Pastruesi për qerpikë është I kualitetit të lartë, ju ndihmon që të mos I leni qerpikët
  natyral të klientit të papastërt. Përdoret para Primerit, pra koha kur bëhet pastrimi I
  qerpikëve natyral.Largon totalisht maskarën dhe papastërtitë e tjera në  qerpikë. Adekuat për largimin e yndyrës natyrale në qerpikë.

  In stock

  - +
  Category:

  Description

  .

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Cleanser -Pastrues për qerpikë”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
  You don't have permission to register

  Reset Password